[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare de la un incepator  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
piciul
Junior member

IP:

Acum cateva luni am primit un acvariu de 110l de la un prieten care contine instalatie de iluminat,instalatie de filtrat apa si doua rezistante si acum vin cu intrebarea(rile) de baza:

1.Pot folosi apa de la robinet si daca da in ce mod o pot folosi apa de la robinet?
2.Am fost pe malul Argesiului si am luat dintr-o balastiera ceva pietris (3-6 mm diametrul pietrelor) pot sa folosesc ca substrat bineintales dupa ce il spal?
Despre plante nu va pot spune mai nimic inca mai caut !
Iar daca ma intrebati cam ce speci de pesti vreau sa cresc nu va pot raspunde,cred o specie care sant rezistenti,nepretentiosi!

Astept sfaturile voastre!

Va multumesc!

piciul
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

In functie de ce pesti vrei tu in acvariu, daca vrei si plante pietrisul ala poate sa fie bun sau nu. Parerea mea si a multor colegi de aici este ca ar fi cam mare. Eu am avut asa ceva in acvariu si l-am scos pentru ca era greu de curatat, mancarea se aduna sub primul rand de pietre ca sa zic asa.
Bineinteles ca poti folosi apa de la robinet, insa aceasta va trebui sa fie lasata intr-un vas deschis macar 24 ore pentru eliminarea clorului din apa.
Am eu vaga impresie ca nu ai trecut pe la lectura obligatorie ... Uite aici: Ghidul incepatorului si Ciclul azotului.
Treceti locatia si eventual da mai multe date despre "scule": marca/model eventual si o o imagine care poate face cat o mie de cuvinte.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
piciul
Junior member

IP:

Multumesc pentru primul sfat primit.

Sant din Bucuresti si chiar daca nu am inca o poza a acvariului am atasat cateva cu rezistentele model TERMAL COMPACT PRE-SET 50 Watt doua bucati si filtrul de apa model FLUVAL 2 mod.204014 5Watt.Pe capacul acvariului este inscriptionat JUWEL AQUARIUM cu doua lampi cu neon de 20 Watt.

image
image
image

Cum scriam si in primul meu post si cum reese si din pozele atasate sant folosite dar functionale

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: