[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cum pot scapa de alga care este in poza atasata  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
valyy_dvd
Member
[Avatar]

IP:

Dupa cum spune titlul ,vreau sa scap de alga asta care seamana cu matasea broastei.
Daca refac un black out ,scap de ia,sau daca imi iau sterilizator uv imi va ionlatura problemele cu algele?
As dori raspunsul perntru sterilizator-ul uv.daca imi va disparea alga sau nu.
Astept sugestii.
Va multumesc anticipat.
[Thumb - alga.jpg]

pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

blackout nus tiu cat o sa te ajute,
daca iei uv, nu vei scapa de alga de pe substrat(banuiesc ca vb de uv pt filtru extern) UV-ul te ajuta in eliminarea apei verzi nicidecum a algelor filamentoase (poate doar daca ajung in filtru)

Raspunsul tau e simplu, SAE . ce ai tu acolo (hair algae) este devorata de o gasca de sae, daca e thread sau spirogyra e mai nasol. Pt mai multe detalii despre fiecare alga in parte arunca un ochi pe blogul asta unde sunt explicate fiecare in parte

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: