This message was edited 1 time. Last update was at 16/05/2015 15:55:49
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
La armata le numeam "filme cu femei in p*la goala", plm
Acum nu mai injur, ca-s finut si pentru ca doar familia intelege ce zic.
Englezoii educati se jeneaza sa injure, desi le place la nebunie. Daca o fac, inseamna ca te considera de incredere. Iar o data ce o fac, nu-i chip sa-i mai opresti.
Nici macar cand sunt cazuti pe strada de la betie?, bunica imi povesteste cum o rugau niste Engelzoaice la Liverpool de oameni sa le cumpere bautura ca nici in magazin nu le mai primeau. Normal ca nu toti fac asa dar e un minus fata de Regatul Unit...
This message was edited 1 time. Last update was at 18/05/2015 21:33:14
Englezoii educati se jeneaza sa injure, desi le place la nebunie. Daca o fac, inseamna ca te considera de incredere. Iar o data ce o fac, nu-i chip sa-i mai opresti.
Ce tare-i asta ...
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Stiam de asta, am propulsat trei sferturi din muncitorii buni acolo, nu mica le-a fost mirarea sa gaseasca la intrarea in santier urmatorul text : "No drugs, no drinks".
Si femeile lor (altfel nu le poti zice) sunt de toata jalea prin pub-uri.