[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
eu sunt popey  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Va salut pe toti , si constat ca sunt tare incurcat de aceasta prezentare tardiva, dar m-a interesat acvaristica, nu persoana mea, pe mine ma cunosc .
OK, deci: ma numesc Avram Puiu , am 38 de ani , sunt Calarasi, casatorit, sotie, copil, (baiat, interesat si el de acvaristica ) si am avut primul contact cu acvaristica acum 25 ani cand am crescut catvia gupi intrun vas de sticla paralelipipedic de 10 litri, care continea apa, pesti, si ceva plantute , nu mai stiu de care, probabil elodea, "luate"de la acvariul care exista pe vremea aceea in orasul meu. Au trecut anii de atunci , si acum un an (cand m-am inscris pe forum) am luat un acvariu juwel de 54 litri, de ziua fiului meu, si la un an de zile dupa aceea altul mai mare, 100 litri, pe care ma chinui sa il fac cat mai sanatos. Ceva vreme, doar am citit ce se intampla pe aici, am urmat sfaturile celor mai experimentati si am invatat destule , insa nu suficient. Asa ca o sa mai stresez lumea cu intrebari .

Cu stima pentru acvaristi, POPEY

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Ne bucuram ca esti alaturi de noi!

fost cesrobis
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Alex.B wrote: Ne bucuram ca esti alaturi de noi!
Esti singurul cu care m-am intalnit face to face, esti un tip de treaba, sper sa pot ajunge si eu odata la intalnirile duminicale sa ii cunosc si pe ceilalti membri ai acestui forum ..

[Email] [Yahoo!]
sece4u20
Member
[Avatar]

IP:

bine ai venit. poate mai incolo mergem la un peste ca asa am programat pe anul acesta la calarasi.

mesaj pentru europa si nu numai
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

sece4u20 wrote:bine ai venit. poate mai incolo mergem la un peste ca asa am programat pe anul acesta la calarasi.

ok, va astept, sa iesim din prohibitie, asta inseamna 3 iunie inclusiv, daca veniti mai devreme, mergem la un gratar si la o .

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: