Dupa cum spune si titlul, vand 5 exemplare adulte de Synodontis petricola, specie existenta in lacul Tanganyika, specie totodata de mici dimensiuni. Pestii sunt adulti, cumparati anul trecut in aprilie din Hornbach Bucuresti la 4 cm. In prezent au intre 10-11 cm, dimensiuni considerate maxime pentru aceasta specie.
De ce-i vand? I-am luat pentru bazinul cu Tropheusi dar in final nu i-am mai introdus niciodata la ei pentru ca deranjeaza reproductia. Sunt insa excelenti mancatori de hrana cazuta la fundul bazinului.
Sexul....nu stiu ce sunt si nici nu are importanta pentru ca, din cate stiu, nu au fost reprodusi in captivitate, poate cu exceptie acvaristilor sovietici folosindu-se hormoni pentru asa ceva.
Pestii sunt perfect sanatosi, hraniti cu spirulina, fulgi, dar halesc absolut orice cade la fundul bazinului.
Pretul... ...i-am luat pui de 4 cm cu 34 lei bucata. Acum ii dau pe toti 5 cu 150.
Ideal cat mai aproape de cluj, dar trimit si in tara cu transport platit de cumparator.
Bonus / donatie - masculi de Iodotropheus sprengerae, mari, frumosi, nenumarati.
|