Salut,
Sunt posesorul unui acvariu de 60L. Am acvariul din noiembrie anul trecut si pana acum nu am avut probleme prea mari.
In urma cu 3 sapt am cumparat 3 pesti noi si au inceput problemele. La 4 zile dupa ce am pus pestii in acvariu a aparut "gris". 2 din pestii noi cumparati au si murit. Am reusit sa il tratez cu ceva gen verde de malahit + sare + ridicat temperatura. Dupa tratament in vinerea trecuta am schimbat apa.
Apa a inceput acuma sa se tulbure, la inceput mai putin si am crezut ca e tulbure de la schimbarea apei dar devine din ce in ce mai tulbure(spre verde parca). Am observat de asemenea la un peste ca a inceput sa se decojeasca incepand de sub ochi si spre spate( poecilia latipinna m - molly ii zice cred). Seamana cu exfolierea din link-ul de mai jos dar nu are punctele mici albe.
http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpicture/index.php?Step=3&GalleryId=2&klickedPic=007_a
Am cumparat JBL Punktol si am inceput tratamentul. Acum am cateva intrebari:
JBL Puncktol este oare tratamentul corect? Parca citisem undeva ca e mai eficient cu Ektol Cristal dar nu am pus de teama sa nu le amestec.
Ce sa fac cu apa tulbure? am cumparat cu 2 zile inainte jbl clearol dar nu am pus insa.
Multumesc