S-o luam pe rand:
1. Postarea ta n-are nici o legatura cu sectiunea Pesti - General info. O puteai face la Carciuma daca tineai neaparat sa o spui public, sau unui administrator prin PM.
2.
cosminBM wrote: Daca creadeti ca ii o aberatie nu il postati ca de obicei ?
De obicei nu postam anunturile care nu respecta regulile fiecarei sectiuni (Vanzari/Cumparari/Schimburi/Donatii) in parte.
Cererea ta nu e o aberatie, insa e extrem de generala si partial inutila. Anuntul tau suna asa:
cosminBM wrote:Cumpar
500 Ml solutie NO3
500 Ml solutie PO4
Un eventual vanzator ar trebui sa stie mai intai cati litri are acvariul tau si cati ppm de NO3, respectiv PO4 doresti sa adaugi la volumul de apa in cauza prin dozarea unui mililitru de solutie NO3, respectiv PO4.
3.
cosminBM wrote: Care ar fi problema ca tot am scris de cateva zile ca cumpar no3-po4 si nu sa postat pe forum , anuntul meu
Trecand peste ce ti-am scris mai sus, anuntul tau a fost aprobat. Nu este nicio problema. Ma indoiesc totusi asupra faptului ca anuntul tau e in asteptare de cateva zile. Eu intru zilnic pe forum si ieri nu l-am vazut. Durata de validare a anunturilor este intre cateva minute si cateva ore (maxim o zi - se mai intampla si asta), in functie de raidurile adminilor prin categoriile respective. Acest forum nu se bazeaza in primul rand pe aspecte ce tin de mica publicitate / trafic, ci pe calitatea informatiei.
4.
cosminBM wrote: Sau ii un forum privat si iti raspunde lumea daca vrea si cum vrea ?
Bingo. Este un forum privat. Anunturile sunt validate daca respecta regulile (in limitele de timp descrise mai sus) si lumea raspunde daca vrea, cand are timp si nu cum vrea, ci respectand regulamentul.
5.
cosminBM wrote: Eu nu vreu sa deranjez pe nimeni doar sa mi se spuna unde am gresit si cu asta am terminat daca la cineva ii greu sa ii dea accept la postul meu?
Nu mi-a fost greu deloc, nici sa-ti aprob anuntul, si nici sa iti comunic toate cele de mai sus.
Bafta la cumparare.