[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Atentie la hrana!!!!!!!!  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
FanCTC
Member
[Avatar]

IP:

Cascati gura bine ce dati de mancare la pesti.
Mai precis evitati TetraMin Granules, aia cu scalari si neoni desenati pe ea. Zice ca e New BioActive Formula. Mi-am nenorocit un acvariu.
Daca dracii nu o halesc pe toata, ceea ce nu o sa vi se intample, deoarece are in amestec si niste particule rosii pe care ei le scuipa, o sa va ramana pe substrat. Se formeaza o pelicula cam de 2-3 mm deasupra substratului, alba ca muceagaiul, cleioasa si se urca pe plante. A trebuit sa iau fiecare planta la mana, sper sa mai scape ceva. Si mare grija ca se intinde al dracu' de repede. De substrat nici nu mai vorbesc si avea doar 2 luni, nu mai risc sa il tin.
Din cate am observat eu apare de la granulele alea rosii pe care ei le scuipa si raman pe jos. Se formeaza pelicula aia de jur imprejur si dupaia se intinde. Doamne fereste sa mai aveti plante gen moss prin acvariu...

Acum sa nu imi spuneti de filtre, sifonare si altele ca nu va cred....
Doar aveti grija, mi se pare normal sa anunt cand ceva nu e in regula.
Ceau ceau

Bani va da, torte va baga, Borcea e sef de brigada!
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

fa niste poze, ca sunt curios ce ai in acvariu
FanCTC
Member
[Avatar]

IP:

Tu crezi ca eu am timp de poze?
e aproape rezolvat, alt substrat, alta apa...
la mine trebuie sa mearga treaba

[Email] [WWW] [Yahoo!]
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Imi pare rau pentru dezastrul din acvariul tau.

Totusi as sugera sa descrii problema si sa faci cateva poze ca sa putem ajuta, ca doar pentru asta ai scris pe forum nu pentru a face contrareclama la un produs. Apropo eu folosesc produsul respectiv de mai mult timp si nu am avut astfel de probleme.

Te ai uitat la termenul de garantie?
In ce conditii ai depozitat hrana?
Ce alta hrana mai dai pestilor?
Cata hrana si de cate ori dai pe zi?

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

fanctc in 90% din posturile tale esti foarte agresiv in exprimare ... asa vorbesti de fel? chiar este un subiect foarte interesant, dar daca tu incepi cu fraze de genu "tu crezi ca eu am timp de poze" vei starni interesu cuiva? ba din contra. Daca intradevar vrei sa faci o fapta buna macar fa-o pana la capat. Eu am folosit si mai folosesc din cand in cand, si chiar nu am avut nici un fel de probleme cu ea.

Iar cu "la mine trebuie sa mearga treaba" te pui singur in "oala" vanzatorilor din pethsop care "baga pe gat" anumite produse/vietati clientilor pe premiza "las ca merge si asa" . Pentru ca asa am inteles, ca detii un petshop in constanta

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
HoploX
Junior member
[Avatar]

IP:

banuiesc ca nu e la fel si cu tetramin fulgi
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

stii care-i problema?
Daca tot n-ai timp de poze? pentru ce mai scrii aici? sau ai timp de forum sa te ajute lumea
Pur si simplu eram curios ce ai in acvariu, astfel imbogatim informatiile tuturor.
Nu am vrut sa-ti dau in cap cu nimic.
Iar daca tu pui o problema unui peste de exemplu.
Ce crezi ca sunt mai explicite? : CUvintele sau poza?

This message was edited 2 times. Last update was at 09/11/2009 23:28:07

FanCTC
Member
[Avatar]

IP:

Ma scuzati de limbaj, imi sta in caracter "tonalitatea" asta si nu o sa ma schimb acum....
Pentru mine, la stadiul in care se afla acvariul, mi s-a parut mai important sa ma apuc de treaba, si sa salvez ce sa mai pot.
V-am descris cum arata, nu am mai stat sa fac poze. Era un acvariu care functiona normal si echilibrat.
M-ai uitati-va odata la primul mesaj cu care am deschis acest topic.
Am spus doar sa aveti grija, si v-am prezentat ce mi s-a intamplat de la aceast tip de hrana.
I se pare cuiva ca am cerut ajutor? Domnul Radu?
Nu sunt acvaristul perfect, nu le stiu pe toate. Cand am putut sa dau un sfat am dat, cand am vrut sa cer un sfat am cerut pe fata. Insa in situatia asta mi s-a parut mai important sa fac ce trebuie cu acvariul meu.
Oricum e si asta o invatatura de minte.
Si pe tine Ciprian hai sa te lamuresc s eparat cine sunt si ce am ;) ca sa nu mai ai dubii.
hai ceau ceau

This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2009 00:01:23

[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Am folosit si io granulele respective si n-au fost probleme, pestii le mincau pe toate.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

FanCTC wrote:
Si pe tine Ciprian hai sa te lamuresc s eparat cine sunt si ce am ;) ca sa nu mai ai dubii.
hai ceau ceau

Draga ,domnule Fan CTC sunt ferm convins ca ai citit regulamentul
Si prea bine cum stii PE ACVARIU.RO NU SE TOLEREAZA UN ASEMENEA "limbaj"
Poti discuta pe PM cu Domnul ,Ciprian
Sau va puteti intini pe.... FALEZA
Pentru moment primesti un avertisment
Pe viitor ........vom mai vedea
P.S
Fii mai calm

This message was edited 2 times. Last update was at 10/11/2009 20:39:48

Ogar batrin dar.... cu miros fin
FanCTC
Member
[Avatar]

IP:

Haha.. am ajuns si la asta... aceeasi problema ca dincolo.
In primul rand verifica tu atitudinea de user cu puteri executive. Fi mai diplomat si acorda dreptul la replica sau cere sa primesti o explicatie. E o ordine fireasca ci cerebrala.
In orice context si cu oricine ai vorbi astfel de decizii le anunti pe privat. Nu dupa cum am mai spus, ma scoti in fata forumului si ma tragi de urechi. Fiecare are o personalitate si o manifestare. In cazul meu ignoranta. Si asa cum ma tragi tu acum la raspundere pentru aroganta de a ma adresa cu Domnule lui Radu asa trebuia sa il tragi de urechi si pe el sa nu ma mai acuze ca stau pe forum doar ca sa cer ajutor. Nu cred ca am aratat asta... asa ca sa fim ca la gradinita.
Si ca sa fi tu si mai categoric ai mai scris si cu rosu. Crezi ca sunt chior? Trebuie sa imi fie frica? Sa dau chilotii jos? Sa imi cer scuze la tot forumul? Hai sa fim seriosi. In sensul ei, o comunitate, trib, gasca se formeaza cu oameni care au acelas interes, nu neaparat aceleasi caractere si temperament. Nu te gandesti ca, daca toti ar fi la fel ne-am plictisi?
E decizia voastra, puteti sa ma banati, insa ceea ce am zis nu mi se pare nimic iesit din comun. Am o varsta si astfel de afirmatii in public nu le permit indiferent de gradul celui cu care vorbesc. Ca pana la urma nici nu e sat fara caini, insa e bataie pe grade cum era pe mirc odata.
Spor la traba si sa fim sanatosi.

PS: Radule, intra tati in vorba, sustineti cauza si mai vedem cine pe cine o sa poata sa ajute dupaia. Hai sa ne lovim in acvarii sa vedem care e mai bazat. ID meu e public.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2009 23:06:32

[Email] [WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

hai las-o balta.
Ce crezi ca daca am poza la avatar si iti poti imagina cati ani am , vorbesti cu mine, ca si cum as fi un oarecare?
Tu crezi ca eu scriu aici pentru rank?
Dupa vorbele lasate, nu-mi pot da o parere la varta care o ai, Probabil una frumoasa, Numai ca aici, poate nu ai inteles un lucru.
Nu ne judecam dupa varsta. Eu nu stiu ce varsta sau ce statut ai. Poti fi si Avocat, sau Doctor, aici esti ca oricare om.
Asta e ultimul mesaj care ti-l adresez, pentru ca esti ciudat si cauti cearta. Acesti oameni sunt bine de ignorat.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2009 23:37:23

snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Oare in tara asta mai e cineva interesat de acvaristica ? Oare criza asta de rahat chiar ne-a inrait in ultimul hal ? Oare chiar nu se pot respecta niste regulamente cu care apropos , toata lumea a fost de acord la inscrierea pe forum ? Oare nimeni nu poate sa inteleaga faptul ca pe niciun forum din lumea asta n-ai voie sa comentezi deciziile adminilor ?
Trist oameni buni . Trist
[Email] [WWW]
FanCTC
Member
[Avatar]

IP:

"Daca tot n-ai timp de poze? pentru ce mai scrii aici? sau ai timp de forum sa te ajute lumea"
Asta m-a deranjat la tine stii bine.
Daca sunt ciudat sau nu... consideri ce vrei.
Insa fa diferenta intre a discuta in contradictoriu si a te certa... Eu nu ma cert cu nimeni, ca nu am pe ce ma certa. Si la fel cum ai zis, si ai dreptate in ce ai zis, trebuie sa fim oameni oarecare. Se pare ca la acest capitol, colegul nostru care s-a autosesizat sau nu, ne contrazice pe amandoi. Daca imi zicea Porcu de exemplu nu cred ca aveam reactia asta, ca macar cu el a mai postat pe unde am mai postat si eu si mi se pare mai cerebral.
Oricum Radule iti repet ca eu nu ma cert, vi se pare voua. Si pana la urma trebuie sa va obisnuiti sa discutati si in contradictoriu... ca altfel tot la stadiu de "10 lei" ramanem.
Spor la treaba.
Eu raman deschis la discutie.

[Email] [WWW] [Yahoo!]
FanCTC
Member
[Avatar]

IP:

Asa merg treburile in Romania. ne-am invatat sa stam cu lantul pus.
Nu o comentam daca era pe privat, sau macar la rubrica de anunturi si sanctiuni.

[Email] [WWW] [Yahoo!]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

E dreptul lui de admin .
Pacat insa ca exact pe cel mai respectabil dintre ei te-ai gasit sa-l terfelesti
[Email] [WWW]
pulitzer
Junior member
[Avatar]

IP:

acuma, varsta ca varsta, sunt eu mai incet la minte? poate... dar pe forumul asta am invatat o gramada de chestii dar nu de la cineva ca si tine... daca citesti mai atent forumul sunt o gramada de discuii in contradictoriu dar cred ca nu intelegi termenul acesta.
nu te supara dar contradictoriu la ce? in acest topic? despre ce? cat timp iti ia sa faci o poza??? despre asta?

Si pe tine Ciprian hai sa te lamuresc s eparat cine sunt si ce am ca sa nu mai ai dubii

ce e asta? ca eu nu inteleg.
eu simt o lipsa de respect la adresa mea ca utilizator al acestui forum. e strict parerea mea.
succes

acvariu .... in constructie....
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

CTC vad ca nu ti-a placut nici forumul asta...
Am folosit si eu mancarea respectiva si nici o problema.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
FanCTC
Member
[Avatar]

IP:

Da, daca am avut ceva de discutat numai cu Ciprian mi s-a parut normal sa discut in alta parte. Cu ce te deranjeaza pe tine ca utilizator? Deja era off topic.

@s.
Nu am vrut sa terfelesc pe nimeni. Insa ma deranjeaza atitudinea asta gen "Eu tai si spanzur"

Ma oricum. Poate lua ce decizie vrea.
Daca considera ca trebuie sa dispar atunci dispar. Ban, delete....
Insa cine a avut ochi sa citeasca si a inteles ce am zis o sa imi dea dreptate. Si sunt convins ca si el daca vb c mine separat o sa imi dea dreptate.
Si asa cum toti imi reprosati cate ceva acum si nu am sarit si nu am terfelit pe nimeni, lsa fel nu faceam nici cu el.
Ce sa facem ma baieti... viata asta )

[Email] [WWW] [Yahoo!]
FanCTC
Member
[Avatar]

IP:

Ba dintre toate, asta mi-a placut cel mai mult si inca imi place.
Asa sunt eu...
Ma acceptati bine, nu ma acceptati iar bine ;)

[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Hrana
Go to: