[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare tuturor!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Pentru inceput un salut tuturor acvaristilor, ma numesc Robert sunt din Bucuresti sunt nou pe aici (dar vechi in ale acvaristicii anilor '80 ) ) ca tot omul, am decis sa intru in forum deoarece, dupa cum vad, este singurul activ de pe net. Am un acvariu de 80 de litri Juwel dotat cu toate accesoriile tot de la Juwel, in plus am mai adaugat un filtru exterior Tetratec 400, ca plante am :echinodorus tenellus,Vesicularia dubyan(pe 2 pietre),Blyxa Japonica,Anubius nana,Egeria,Microsorium Winderlov si Java Fern.
Familia de pesti: 6 Hyphesobrycon herbertaxelrodi(neon negru),6 Nematobrycon palmeri(tetra imperial),6 Paracheirodon innesi(neon clasic) 3 Otocinclus affinis(Catfish) 2Pomacea Bridgesii, si de la un prieten un Goldfish (care il tin separat de ai mei, am pus un despartitor in acvariu, pana il voi marita, app. este cineva interesat?) dupa care voi mai adauga 3-4 Puntius tetrazona(Sumatra le ziceam pe vremuri) ).
Cu bine tuturor!

Viata are ORICUM dreptate!
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit , suntem foarte incantati sa te cunoastem

Hai sa nu fim "rai" si sa nu zicem ca e singurul forum activ, pentru ca se supara "vecinii" care au si ei forumuri active si mai intra si pe aici Mai sunt cateva forumuri romanesti de acvaristica active, unul chiar extrem de activ Probabil le vei descoperi si tu in timp. Important este ca acesta e un forum foarte bun din punctul meu de vedere, unde exista multa informatie si oameni dornici sa te ajute sa inveti. Si cel mai important , aici toti ne intelegem bine intre noi

Caraselul il poti pune la rubrica de donatii , posibil sa il vrea cineva. Sau ii mai cumperi un acvariu de minim 60l

This message was edited 1 time. Last update was at 15/09/2009 11:14:44

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

ceva poze cu pestii ? :fish:
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare si bine ai venit. Ne bucuram ca te-ai hotarat sa ni te alaturi, iar daca ai si ceva experienta, cu atat mai bine.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Ms. frumos de urari, sper sa va ajut cu toate ca nu ma laud ca as fi un a tot cunascator , in anii care au trecut acvaristica sa schimbat mult, pesti erau foarte putini, numai cei comuni, azi este alta treaba se poate gasi orice peste doresti pe comanda.As pune o poza cu acvariul dar nu prea stiu cum, aici unde scriu nu vad nici un attach.

[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Incearca sa urci pozele pe webshots si dai linkul aici apoi

Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Imi pare rau nu stiu ... cum adica sa le urc?....unde pe camera web? Eu am poza in format jpg in computer!...nu era mai simplu sa fi avut un buton de attach...asa chiar este enervant...

[Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Nilsen wrote:...nu era mai simplu sa fi avut un buton de attach...asa chiar este enervant...

Pai chiar ai un astfel de buton sub fereastra in care scrii raspunsul. Langa "Options". Se numeste "Attachments". Dai click pe el si iti apare o linie de browse catre calculatorul tau.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
georged
Junior member
[Avatar]

IP:

Salve,

butonul nu exista, poate este enablat doar pentru o anumita categorie de utilizator (tu esti "de'al casei").

George
[Email]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

are dreptate, nici eu nu am asa ceva, si ar fi foarte bun un astfel de buton
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nilsen wrote:Imi pare rau nu stiu ... cum adica sa le urc?....unde pe camera web? Eu am poza in format jpg in computer!...nu era mai simplu sa fi avut un buton de attach...asa chiar este enervant...

Webshots este un site de gazduire fisiere.Le incarci(uploadezi) pe acel site,dupa ce iti faci un cont care e gratuit.Apoi pui aici linkul catre poza!
Ca sa iti faci cont intra aici : http://www.webshots.com/ . Ai un buton in dreapta sus pe care scrie "sign up". Mai departe de descurci tu , daca nu da-mi mesaj privat si te ajut cu placere

calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Lofty wrote:
Nilsen wrote:...nu era mai simplu sa fi avut un buton de attach...asa chiar este enervant...

Pai chiar ai un astfel de buton sub fereastra in care scrii raspunsul. Langa "Options". Se numeste "Attachments". Dai click pe el si iti apare o linie de browse catre calculatorul tau.

Ei...cine-i sef e sef ...glumesc. Exista acel buton, este albastru...la mine...daca pun mouse-ul pe el imi arata "mana"...scuze de exprimare da' nu ma stiu ....dar daca dau un click...chiar nu se intampla nimic

LE: Bine ai venit printre noi!!!

This message was edited 1 time. Last update was at 15/09/2009 18:50:28

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Ms ptr urari si corect ce se spune aici ,probabil mai mult ca sigur, numai cei vechi au acces la toate facilitatile de pe site, asta ca sa nu punem toti poze ptr. ca le blocam site-ul
Asteptam un mesaj de la adm. sa avem si noi acces, nu de alta dar asa este democratic

[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Poti baga poze la galerie cred , insa nu stiu eu cum ca nu o folosesc.Mosu unde esti ?!?
Dar site-ul Webshots de ce nu-ti place ?? Iti fac eu cont daca vrei.

Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Ms ReBella dar nu este nevoie, eu nu am venit aici sa ma laud cu ce am, am intrat pe site numai pentru a vedea ce mai pot invata in plus fata de ce nu stiu, iar problemele lor cu site-ul nu ma privesc, mai bine spune-mi ce pesti ai tu si de cand practici hobbyul acesta

[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Of,esti culmea.Nu e nici o problema cu site-ul.NU stim noi sa-l folosim.Au fost facute schimbari de curand la el.
In fine , sa uitam de poza.Iti pot spune pe privat ce pesti am si orice altceva doresti sa stii despre acvariile mele.Nu are rost sa facem aici pe forum un dialog de acest gen,numai intre noi 2.In schimb poti deschide un topic unde sa pui intrebari despre acvaristica,daca vrei sa stii ceva anume

Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Am pus poza in avatar cu acvariul meu.

[Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

wow, ala e acvariul tau ? cel de la avatar....
@Nilsen te rog eu pune o poza mare si lasa toate detaliile, poate asa invatam si altii din secretele tale.
Pare sa ai un acvariu de aquascaping superb.
In poza mica, nu se intelege mare lucru..

:eddditt.. scuze, dupa ce am postat, am vazut ca ai schimbat poza... inainte parea sa ai un peisaj de munte,
dar sa stii ca merge sa faci ce am zis si prima data

This message was edited 1 time. Last update was at 15/09/2009 20:39:04

Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Lofty wrote:

"Problema" s-a rezolvat.

PS: Multumesc de feed-back. Nu am stiut ca userii nu pot "sa vada" butonul respectiv. Era pacat sa nu puteti beneficia de acest avantaj al noului format de forum.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Ms frumos, iata un gest frumos, de aceea este bine sa comunicam, doar asa rezolvam problemele aparute.

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: